automn

hamrah moshaver

automnRight
social
about درباره وبلاگ
# موضوعات
#

hamrah moshaver

رزرو استراحتگاه خانه کارگر

يکشنبه بیست و نهم 8 1401

مقدمه

رزرو استراحتگاه خانه کارگر به صورت آنلاین و از طریق سایت آن امکان پذیر است تا کارگران در مواقع نیاز، به راحتی بتوانند فرایند رزرواسیون را انجام دهند. خانه کارگر یک تشکل غیر دولتی مهم است که در سال ۵۸ یعنی یک سال پس از انقلاب ایجاد شد و خدمات مختلفی را جامعه کارگری ارائه می دهد. این تشکل دارای شعبه های زیادی است و تمام کارگران در بخش های مختلف کشور به سادگی امکان عضویت در آن را خواهند داشت. این افراد پس از ثبت نام در این تشکل، یک کارت خانه کارگری دریافت کرده و می توانند از مزایای فراوان آن بهره مند شوند. علاوه بر این، سایت خانه کارگر هم در سال های اخیر راه اندازی شده تا امکان دریافت بسیاری از خدمات به صورت آنلاین برای کارگران فراهم باشد. رزرواسیون خانه کارگر در بخش استراحتگاه ها، ثبت نام و بهره مندی از دوره های آموزشی، استفاده از تخفیف خدمات و پیگیری امور بیمه ای از جمله مهم ترین خدمات این سامانه به شمار می آیند.

خانه کارگر به منظور رفاه کارگران عزیز، استراحتگاه های زیادی در سراسر کشور فراهم کرده است که آن ها را در طول سال در اختیار این افراد قرار می دهد؛ منتهی برای استفاده از این اقامتگاه ها، نیاز به رزرو در موعد مقرر وجود دارد. در گذشته کارگران برای رزرو این استراحتگاه ها باید به صورت حضوری به شعب این تشکیلات کارگری مراجعه می کردند؛ اما اکنون بخشی تحت عنوان سایت سرا در سامانه اصلی خانه کارگر ایجاد شده که امکان مشاهده لیست استراحتگاه خانه کارگر و رزرو آن ها را فراهم می کند. این گونه افرادی که در این تشکل عضو شده و دارای کارت خانه کارگری هستند، می توانند در موعد مقرر وارد سامانه شده و پس از بررسی اقامتگاه ها، نسبت به رزرو آن ها اقدام کنند. با توجه به اهمیت این اقامتگاه ها برای اسکان کارگران هنگام مسافرت، در این جا به معرفی سامانه رزرو استراحتگاه خانه کارگر پرداخته و نحوه انجام این کار را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم.



نحوه رزرو استراحتگاه خانه کارگر

آن دسته از کارگران که نسبت به ثبت نام خانه کارگر و دریافت کارت عضویت آن اقدام کرده باشند، امکان استفاده از استرحتگاه های این تشکل در سراسر کشور را خواهند داشت؛ اما باید دقت داشته باشید که جهت استفاده از این اقامتگاه ها توجه به دو نکته مهم الزامی است. اول این که برای اسکان در آن ها باید از قبل فرایند رزرواسیون خانه کارگر را انجام دهید. نکته بعدی هم توجه به زمان رزرو این اقامتگاه ها برای هر ماه است؛ زیرا برای رزرو این محل ها در هر ماه، باید از ماه قبل اقدام کنید. زمان بندی کامل آن هم در سامانه ایجاد شده به همین منظور منتشر می شود؛ بنابراین اگر قصد استفاده از این استراحتگاه ها را دارید، باید ابتدا جدول زمان بندی را بررسی کرده و بدانید چه زمانی باید جهت رزرواسیون به سامانه مراجعه کنید. در این بخش نحوه مشاهده لیست استراحتگاه خانه کارگر و رزرو آن ها را برای تان آورده ایم تا به سادگی بتوانید این فرایند را انجام دهید.

به منظور استفاده از سایت خانه کارگر برای رزرو اقامتگاه های مد نظر در سراسر کشور، لازم است ابتدا به این سامانه وارد شوید. برای ورود به این سایت و استفاده از آن جهت رزرو اقامتگاه هم باید مراحلی را به صورت پیوسته و گام به گام پشت سر بگذارید. در ادامه، این مراحل لازم جهت رزرو استراحتگاه خانه کارگر را به تفصیل بیان کرده ایم:

  1. ۱در اولین قدم باید نشانی اینترنتی سامانه مذکور یعنی workerhouse.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو کنید. برای وارد شدن به این سایت و استفاده از آن برای رزرو اقامتگاه های خانه کارگر، می توانید هم از موبایل و هم از سیستم های رایانه ای استفاده کرده و از این نظر با محدودیتی رو به رو نخواهید بود.
  2. ۲بعد از این که آدرس اینترنتی فوق را سرچ کردید، اولین سامانه بالا آمده با همین نشانی و عنوان «خانه کارگر جمهوری اسلامی ایران» را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک کنید. این سایت امکان رزرواسیون خانه کارگر و دریافت سایر خدمات آن را برای شما فراهم می سازد.

    سایت خانه کارگر برای رزرو استراحتگاه خانه کارگر

  3. ۳در مرحله بعد، به صفحه اصلی سایت خانه کارگر وارد شده و تصویر زیر را مشاهده می کنید. جهت مشاهده اطلاعات مربوط به اقامتگاه ها، زمان بندی و رزروشان باید به سامانه مخصوصی که با عنوان سایت سرا در این بخش قرار گرفته است، مراجعه نمایید. در قسمت پایین صفحه چهار باکس مختلف را مشاهده می کنید که هر کدام مربوط به یک سامانه هستند. برای مشاهده لیست استراحتگاه خانه کارگر و رزرو آن ها، باید از باکس سوم با عنوان «سامانه رزرواسیون استراحتگاههای سرا»، گزینه «ورود به سامانه استراحتگاه ها» را انتخاب کنید.

    صفحه اصلی سایت برای رزرو استراحتگاه خانه کارگر

  4. ۴سپس به صفحه ورودی سایت سرا رسیده و شکل زیر برای تان نمایش داده می شود. جدول موجود در سمت چپ صفحه مربوط به زمان بندی رزرو اقامتگاه ها بوده و روزهای فعال سازی سامانه برای انجام این کار در هر ماه سال را مشخص کرده است. در بخش میانی صفحه هم تاریخ دقیق روزهای فعال بودن سامانه برای رزرو استراحتگاه خانه کارگر در ماه بعد آمده است؛ پس با بررسی این بخش ها می توانید از زمان بندی دقیق رزرواسیون در سامانه مطلع شوید. بخش سمت راست صفحه هم که مربوطه به پنجره ورودی است. در این قسمت از شما درخواست می شود به منظور ورود، شماره عضویت و کد ملی تان را وارد کنید. پس شماره عضویت خود در خانه کارگر و کد ملی را در جایگاه های مشخص شده قرار داده و گزینه «ورود به سامانه» را بزنید.

    صفحه اصلی سرا جهت رزرو استراحتگاه خانه کارگر

  5. ۵در صورتی که اطلاعات خواسته شده را به درستی وارد کرده باشید، به حساب کاربری خود در سامانه رزرواسیون خانه کارگر منتقل خواهید شد. در این بخش امکان مشاهده اقامتگاه های این تشکل در سراسر کشور و رزرو آن ها برای تان فراهم است. کافی است از منوی موجود در قسمت بالای صفحه، بر روی گزینه «رزرواسیون» کلیک کنید. در ادامه لیستی نمایش داده می شود که باید اولین گزینه لیست با عنوان «رزرو استراحتگاه»‌ را انتخاب نمایید.

    رزرو استراحتگاه خانه کارگر

  6. ۶در مرحله بعد نوبت به وارد کردن اطلاعات اقامتگاه و تاریخ مد نظر شما برای اسکان می رسد. در این قسمت باید ابتدا اقامتگاهی که قصد اسکان در آن را دارید، انتخاب کنید. سپس تاریخ دلخواه خود برای اسکان را مشخص و مدت اقامت را تعیین نمایید. بعد از این که تمام این موارد را به صورت دقیق تکمیل کردید، گزینه «مشاهده لیست»‌ را بزنید تا لیست استراحتگاه خانه کارگر برای تان نمایش داده شود.

    لیست استراحتگاه ها برای رزرو استراحتگاه خانه کارگر

  7. ۷سپس اطلاعات مربوط به اقامتگاه های موجود نشان داده می شوند. این اطلاعات مربوط به نام آن ها، ظرفیت موجود و مبلغ اولیه برای هر شب می باشند؛ پس از انتخاب نهایی اقامتگاه خود، بر روی گزینه «رزرو» آن کلیک کنید. با انجام این کار پنجره ای باز شده و عبارت «قوانین استراحتگاه، تاریخ رزرو سوئیت مورد تایید است؟» را برای تان نمایش می دهد. در صورتی که با این قوانین مشکل ندارید، گزینه « ok» را بزنید.

    ورود اطلاعات و رزرو استراحتگاه خانه کارگر

  8. ۸به این ترتیب، وارد بخش ثبت اطلاعات و پرداخت مبلغ رزرو استراحتگاه خانه کارگر خواهید شد. تمامی اطلاعات مورد نیاز در این بخش را به صورت کامل تکمیل نموده و مبلغ مورد نیاز را هم بپردازید. بعد از این که هزینه لازم برای رزرو را پرداخت کردید، پیام «پرداخت شما با موفقیت انجام پذیرفت» برای تان نمایش داده می شود. اکنون اقامتگاه مورد نظر برای شما رزرو گردیده و باید با کلیک بر روی گزینه «دریافت معرفی نام استراحتگاه» در همین بخش، معرفی نامه تان را دانلود کرده و پرینت بگیرید؛ چرا که در هنگام مراجعه به استراحتگاه در تاریخ مشخص شده، به آن نیاز خواهید داشت.

    رزرو تایید شده استراحتگاه خانه کارگر

  9. ۹بعد از این می توانید با مراجعه به سامانه و بخش رزرواسیون خانه گارگر، گزینه «رزروهای تایید شده» را انتخاب کرده و لیست اقامتگاه هایی را که رزرو کرده اید، مشاهده کنید؛ هم چنین در این قسمت امکان دانلود و پرینت معرفی نامه ها هم فراهم است؛ پس در صورت نیاز، به سادگی می توانید معرفی نامه جهت ارائه به استراحتگاه ها را از این بخش دریافت کنید.

با طی کردن مراحل فوق، امکان مشاهده لیست استراحتگاه خانه کارگر و رزرو آن ها برای تان فراهم است؛ بنابراین در صورتی که قصد مسافرت داشته و می خواهید از این اقامتگاه ها برای اسکان ارزان و مناسب استفاده کنید، در زمان مشخص شده برای رزرو، به این سامانه مراجعه کرده و اقدامات لازم را انجام دهید. 


بیشتر بخوانید: سامانه باربرگ

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

لیست استراحتگاه خانه کارگر

در بخش قبل نحوه ورود به سایت خانه کارگر و رزرو اقامتگاه های آن از این طریق را بیان کردیم. به این ترتیت، در صورت تمایل به استفاده از این استراحتگاه ها، به راحتی می توانید اقدامات لازم را انجام دهید؛ اما در بسیاری از موارد، کاربران ممکن است قصد بررسی لیست اقامتگاه ها را داشته باشند تا بدانند این تشکیلات در چه استان ها و شهرهایی دارای استراحتگاه است. در این رابطه باید بگوییم که بهترین روش مشاهده این لیست، مراجعه به همان سامانه رزرو استراحتگاه خانه کارگر یا سایت سرا می باشد. پس از ورود به حساب کاربری خود در این سامانه، می توانید لیست استراحتگاه و محل های اسکان را به صورت کامل مشاهده کنید. با این حال، از آن جایی که اطلاع از این موضوع برای برخی از کارگران حائز اهمیت است، در این قسمت هم لیستی از مهم ترین اقامتگاه های خانه کارگر در سراسر کشور به همراه برخی اطلاعات مهم آن ها نظیر آدرس و شماره تلفن شان را برای تان آورده ایم.

البته باز هم دقت داشته باشید که این لیست استراحتگاه خانه کارگر شامل تمام اقامتگاه های آن نمی شود؛ چرا که این تشکیلات بیش از ۹۰۰ استراحتگاه در سراسر کشور دارا است که امکان اشاره به همه آن ها وجود ندارد. بنابراین اگر قصد بررسی تمام این موارد را دارید، بهترین راه مراجعه به سامانه رزرواسیون خانه کارگر است. به هر حال، برخی از مهم ترین استراحتگاه های این تشکل شامل موارد زیر می شوند:

لیست استراحتگاه خانه کارگر در سراسر کشور
نام اقامتگاهآدرسشماره تلفن

استراحتگاه مجتمع شهید امامی چمخاله – استراحتگاه خانه کارگر چمخاله

استان گیلان – لنگرود – چمخاله – بعد از پل فلزی – جاده سمت راست – جنب توسکا – رو به روی کوچه طرح سالم سازی دریا

۰۱۴۲۵۳۴۲۴۰۶

مهمانسرای سلمانشهر

استان مازندران – سلمانشهر – خیابان شهید فلاحی – شهرک آزادگان – مجتمع مسکونی سامان – مسئول پذیرش آقای فغانی

-

مهمانسرای خانه کارگر تبریز

آذربایجان شرقی – تبریز – بلوار منجم – خیابان شهید ظهیری (قالیچیلر) – جنب مرکز علمی کاربردی خانه کارگر تبریز

۰۴۱۱۲۸۲۷۰۹۰

استراحتگاه خانه کارگر بندرعباس

استان هرمزگان – بندرعباس ـ گلشهر جنوبی ـ بعد از ترمینال مسافربری ـ جنب آموزشگاه فنی حرفه ای ـ خانه کارگر

۰۷۶۱۶۶۸۷۳۰۸

استراحتگاه خانه کارگر خمام

استان گیلان – جاده رشت به انزلی – کیلومتر ۵  خمام  – مهمانسرای خانه کارگر گیلان

۰۱۳۲۴۲۶۲۲۷۳

مهمانسرای خانه کارگر سرعین اردبیل

استان اردبیل – سرعین – ابتدای ورودی شهر سرعین – میدان سبلان

۰۴۵۲۲۲۲۲۲۰۸

استراحتگاه خانه کارگر یزد

یزد – تقاطع بلوار جمهوری – خیابان انقلاب – جنب مسجد ابوالفصل – خانه کارگر یزد

۰۳۵۱۵۲۵۰۵۹۵


بیشتر بخوانید: سایت خرید بلیط فوتبال الکترونیکی

لغو رزرو استراحتگاه خانه کارگر

گاهی اوقات کارگران با مراجعه به سایت سرا اقدام به رزرو استراحتگاه خانه کارگر می کنند اما پس از مدتی به دلایل مختلف، سفرشان لغو می شود. در این گونه موارد می خواهند بدانند که آیا امکان لغو رزرو و دریافت هزینه وجود دارد یا خیر. در این رابطه باید بگوییم که خانه کارگر امکان لغو رزرو اقامتگاه ها را هم برای کارگران فراهم نموده است تا در صورتی که به هر دلیل شرایط شان برای سفر فراهم نبود، امکان انجام این کار را داشته باشند. البته دقت کنید که این کار هم قوانین و ضوابط خود را دارد که در سامانه مربوطه به آن ها اشاره شده است. به هر حال، از آن جایی که ممکن است شرایط این چنینی برای هر کسی پیش آید، در ادامه نحوه لغو رزرو استراحتگاه ها از طریق سامانه رزرواسیون خانه کارگر را برای تان توضیح داده ایم. جهت این امر باید اقدامات زیر را به صورت مرحله به مرحله انجام دهید.

  1. ۱در اولین گام باید به سایت سرا که مخصوص رزرو استراحتگاه های خانه کارگر است، وارد شوید. نحوه انجام این کار را در ابتدا مطلب بیان کرده ایم؛ پس از ورود به این بخش، با استفاده از شماره عضویت و کد ملی به حساب کاربری خود وارد شوید.

    سایت سرا برای لغو رزرو استراحتگاه خانه کارگر

  2. ۲در ادامه، همانند روش مشاهده لیست استراحتگاه خانه کارگر و رزرو آن ها، برای لغو رزرو هم باید از منو موجود در قسمت بالای این صفحه بر روی گزینه «رزرواسیون» کلیک کنید. سپس از لیستی که برای تان نمایش داده می شود، گزینه «رزروهای تایید شده» را انتخاب نمایید.

    لغو رزرواسیون خانه کارگر

  3. ۳با انتخاب این گزینه، لیست اقامتگاه هایی که قبلا رزرو کرده و پرداخت هزینه را انجام داده اید، نمایش داده می شوند. رو به روی هر یک از این اقامتگاه ها در ستون «لغو رزرو» یک علامت سیاه رنگ قرار گرفته است. بر روی این علامت کلیک کرده تا امکان لغو رزرو استراحتگاه خانه کارگر برای تان فراهم شود.

    لغو رزرواسیون خانه کارگر

  4. ۴با انتخاب علامت مربوطه در بخش قبل، به صفحه قوانین و مقررات لغو رزرو وارد خواهید شد. در این قسمت قوانین و ضوابط موجود جهت لغو اقامت در استراحتگاه ها برای تان نمایش داده خواهند شد. این موارد را به شکل کامل مطالعه کرده و در صورت پذیرش آن ها، بر روی گزینه «تایید قوانین و نمایش فرم لغو رزرو» کلیک کنید.

    پذیرش قوانین لغو رزرواسیون خانه کارگر

  5. ۵در مرحله بعد، فرم لغو رزرو در سامانه رزرواسیون خانه کارگر پیش روی تان قرار می گیرد. باید اطلاعات خواسته شده در این قسمت را هم با دقت تکمیل نمایید. این اطلاعات شامل نام دارنده کارت بانکی، شماره کارت بانکی عضو جهت واریز وجه و انتخاب بانک می شوند؛ پس از این که اطلاعات لازم را وارد نمودید، گزینه قرمز رنگ «لغو درخواست» را بزنید.

    لغو درخواست رزرواسیون خانه کارگر

  6. ۶با انتخاب این گزینه مجددا از شما سؤال می شود: «فرم درخواست مورد تایید است؟» که در صورت صحیح بودن اطلاعات مربوط به کارت بانکی، باید بر روی گزینه « ok» کلیک کنید.

    تایید عملیات لغو رزرواسیون خانه کارگر

  7. ۷در نهایت، پیام «درخواست لغو شما با موفقیت ثبت شد» برای تان نمایش داده می شود. به این ترتیب، با مراجعه به لیست استراحتگاه خانه کارگر در بخش رزروهای لغو شده، می توانید وضعیت آن ها را مشاهده کنید. برای این کار هم از قسمت بالای صفحه بر روی گزینه «رزرواسیون» کلیک و ثبت از منویی که نمایش داده می شود، گزینه «رزروهای لغو شده» را انتخاب کنید.

    رزرو های لغو شده خانه کارگر

  8. ۸همان طور که مشاهده می کنید، درخواست شما در بخش لغو شده ها قرار گرفته و وضعیت آن «در حال بررسی» است. کمی بعد این درخواست توسط کارشناسنان مربوطه بررسی شده و در صورت مطابقت با ضوابط و قوانین لغو درخواست، به صورت نهایی تایید خواهد شد.

    لغو نهایی رزرواسیون خانه کارگر

به این ترتیب، در صورتی که نسبت به رزرو استراحتگاه خانه کارگر اقدام کرده و در ادامه به هر دلیل شرایط سفر و استفاده از آن برای تان فراهم نشد، می توانید با انجام اقدامات بالا رزرو خود را لغو و مبلغ پرداختی را دریافت کنید؛ پس هیچ گونه نگرانی از این بابت وجود ندارد.


بیشتر بخوانید: پیگیری شناسنامه

جدول مشخصات استراحتگاههای خانه کارگر ۱۴۰۱

تا این جای کار نحوه ورود به سامانه رزرواسیون خانه کارگر و رزرو اقامتگاه های مختلف آن را برای تان توضیح داده و روش لغو این رزروها را هم بیان کردیم؛ بنابراین اکنون می توانید در موعد مقرر به این سامانه مراجعه کرده و نسبت به رزرو اقامتگاه های مد نظر خود اقدام نمایید؛ اما در بسیاری از مواقع، متقاضیان قبل از رزرو این استراحتگاه ها می خواهند از مشخصات آن ها مطلع شوند. در واقع می خواهند پس از بررسی شرایط و امکانات این اقامتگاه ها، نسبت به رزرو نهایی و پرداخت هزینه اقدام کنند. در این رابطه باید بگوییم که تعداد اقامتگاه های خانه کارگر بسیار زیاد است. با این حال، لیست استراحتگاه خانه کارگر در برخی موارد مهم به همراه جزئیات در سامانه آورده شده اند. از آن جایی که اطلاع از مشخصات این اقامتگاه ها برای برخی از متقاضیان حائز اهمیت است، در این جا نحوه مشاهده و بررسی اطلاعات آن ها را برای تان توضیح خواهیم داد. مراحل لازم بدین منظور، عبارتند از:

  1. ۱در اولین قدم باید با استفاده از آموزش های که در ابتدای مطلب دادیم، به صفحه اصلی سایت رزرو استراحتگاه خانه کارگر یا همان سایت سرا وارد شوید. در قسمت بالای این صفحه منویی قرار دارد که شامل گزینه های مختلفی است. از این منو بر روی گزینه «معرفی استراحتگاه ها» کلیک کنید.
  2. ۲با انتخاب گزینه قبل، مجددا لیست دیگری برای تان نمایش داده می شود که اسامی برخی از مهم ترین اقامتگاه های خانه کارگر در آن قرار دارد. برای اطلاع از مشخصات هر یک از این استراحتگاه ها، کافی است بر روی نام آن کلیک کنید. برای مثال، در این جا اقامتگاه پردیش مشهد را انتخاب می کنیم.

    صفحه اصلی سایت سرا

  3. ۳در این قسمت از سامانه رزرواسیون خانه کارگر ، تمامی قوانین و ضوابط مربوط به استفاده از اقامتگاه مورد نظر برای تان نمایش داده می شود؛ هم چنین امکانات این استراحتگاه هم در بخش انتهایی صفحه نمایش داده شده اند. به این ترتیب می توانید اطلاعات کاملی درباره این مکان و امکانات آن به دست آورید.

    اطلاعات سایت سرا

بعد از بررسی مشخصات لیست استراحتگاه خانه کارگر ، با توجه به شرایط خود و امکانات مورد نیاز می توانید اقامتگاه مد نظر را انتخاب و با مراجعه به حساب کاربری خود در سامانه، نسبت به رزرو آن برای تاریخ دلخواه اقدام کنید.


بیشتر بخوانید: سامانه جامع تجارت

نکات رزرواسیون خانه کارگر

با توجه به توضیحاتی که تا این جا ارائه کرده ایم، اطلاعات جامعی در رابطه با استراحتگاه های خانه کارگر و نحوه رزرو آن ها به دست آورده اید؛ از این رو، هر زمانی که قصد مسافرت داشته باشید، به سادگی می توانید به سایت مربوط مراجعه کرده و نسبت به رزرو استراحتگاه خانه کارگر اقدام کنید. با این حال، برای این که حین انجام این کار با مشکل مواجه نشوید، توجه به یک سری نکات الزامی است. برخی از مهم ترین نکات رزرواسیون این تشکل به شرح ذیل می باشند:

  •  تنها آن دسته از کارگران امکان استفاده از این اقامتگاه ها را دارند که نسبت به ثبت نام خانه کارگر اقدام کرده و کارت خانه کارگری دریافت کرده باشند.
  •  متقاضیان برای رزرو اقامتگاه ها باید از جدول زمان بندی آن مطلع بوده و بر این اساس اقدام کنند؛ چرا که برای رزور استراحتگاه ها در هر ماه، یک مهلت مشخص در ماه قبل تعیین می شود. جدول زمان بندی مذکور به صورت کامل در سامانه رزرواسیون خانه کارگر قرار می گیرد
  •  برای استفاده از سایت سرا یا سامانه رزرو خانه کارگر می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های رایانه ای استفاده کرده و از این نظر با محدودیتی رو به رو نخواهید بود.
  •  رزرو اقامتگاه ها برای شما زمانی نهایی می شود که هزینه آن را پرداخت کرده و پیام مربوط به موفقیت آمیز بودن فرایند را دریافت کنید. برای اطمینان از این موضوع، می توانید لیست «رزروهای تایید شده» را در سامانه بررسی نمایید.
  •  پس از بررسی لیست استراحتگاه خانه کارگر ، ثبت نهایی اطلاعات و رزرو استراحتگاه، باید معرفی نامه کتبی را دانلود کرده و پرینت بگیرید؛ چرا که برای ورود به اقامتگاه در موعد مشخص شده، به این معرفی نامه احتیاج دارید. البته دقت داشته باشید که هر زمانی امکان مشاهده این معرفی نامه و دانلود آن از بخش «رزروهای تایید شده» وجود دارد.
  •  در صورتی که به هر دلیل سفرتان لغو گردیده و دیگر تمایل به استفاده از اقامتگاه ها نداشته باشید، می توانید با مراجعه به همین سامانه نسبت به لغو رزرو استراحتگاه خانه کارگر اقدام کرده و مبلغ پرداختی را دریافت نمایید.

منبع : رزرو استراحتگاه خانه کارگر

(0) نظر

دریافت شناسه ملی

يکشنبه بیست و نهم 8 1401

مقدمه

دریافت شناسه ملی از طریق سامانه در نظر گرفته شده برای آن و به صورت کاملا اینترنتی امکان پذیر است؛ یعنی برای گرفتن این کد نیازی به مراجعات حضوری متعدد و صرف زمان زیادی نخواهید داشت. با توجه به این که اشخاص حقوقی هم در جامعه حضور داشته، با سایر افراد ارتباط برقرار کرده، خدمات ارائه می دهند و خدمات می گیرند، لازم است مانند اشخاص حقیقی یک کد شناسایی داشته باشند. در همین راستا، برای آن ها کدی منحصر به فرد با عنوان شناسه ملی تعریف شده است. در وهله اوله، خود اشخاص حقوقی برای دریافت بسیاری از خدمات به این کد نیاز دارند. در مرحله بعد هم سایر افراد جامعه با استفاده از آن، می توانند اعتبار شرکت ها و موسسات را بررسی نمایند؛ بنابراین، ثبت نام شناسه ملی یکی از مهم ترین اقداماتی است که اشخاص حقوقی باید در اسرع وقت انجام دهند تا این کد هر چه زودتر برای شان صادر گردیده و امکان استفاده از آن جهت دریافت خدمات گوناگون را داشته باشند.

البته ذکر این نکته هم الزامی است که شرکت ها و موسسات حقوقی برای گرفتن شناسه ملی، ابتدا باید به صورت رسمی ثبت شده باشند. به عبارت دیگر، دریافت شناسه ملی شرکت و اشخاص حقوقی تا قبل از این که ثبت نشده باشند، امکان پذیر نیست؛ پس اگر قصد راه اندازی شرکت یا موسسه ای را دارید، بلافاصله پس از این که فرایند ثبت را انجام دادید، باید اقدامات لازم ر جهت گرفتن شناسه ملی انجام دهید. با توجه به اهمیت بالای این شناسه برای شرکت ها و موسسات حقوقی، در این مقاله نحوه انجام این کار را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم؛ در نتیجه، به سادگی می توانید جهت دریافت شناسه ملی اقدام نموده و مراحل لازم را طی کنید. همان گونه که اشاره کردیم، این فرایند به صورت کاملا اینترنتی و از طریق سایت اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری انجام می گیرد؛ پس جهت این امر نیازی به مراجعات حضوری و اتلاف زمان و انرژی تان وجود نخواهد داشت.



دریافت شناسه ملی اشخاص حقوقی

شناسه ملی برای شرکت ها و موسسات حقوقی دقیقا مشابه با کد ملی برای اشخاص حقیقی است. همان طور که اگر این افراد کد ملی نداشته باشند، امکان دریافت بسیاری از خدمات و انجام برخی فعالیت ها را نخواهند داشت، اشخاص حقوقی هم بدون شناسه ملی از انجام بسیاری از فعالیت ها منع خواهند شد؛ از این رو ثبت نام شناسه ملی یکی از اولین اقداماتی است که موسسان شرکت های مختلف باید به فکر انجام آن باشند. البته این کار حتما باید بعد از ثبت رسمی شرکت انجام گیرد و تا زمانی که شرکت یا موسسه شما ثبت نشده باشد، درخواست تان برای گرفتن شناسه ملی مورد بررسی واقع نخواهد شد؛‌ بنابراین اگر تا کنون شرکت خود را ثبت نکرده اید، ابتدا با مراجعه به سایت ثبت شرکت ها این فرایند را تکمیل نمایید. در این قسمت روش دریافت شناسه ملی شرکت و اشخاص حقوقی را به صورت مفصل برای تان توضیح داده ایم تا پس از ثبت شرکت، به سادگی امکان انجام این کار را داشته باشید.

جهت ارائه درخواست برای گرفتن شناسه ملی، باید به سایت اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری مراجعه نموده و اقدامات لازم را از این طریق انجام دهید. در ادامه، مراحل لازم برای دریافت شناسه ملی از طریق این سامانه را به صورت کامل برای تان آورده ایم. این مراحل به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱در اولین گام باید نشانی اینترنتی این شرکت یعنی irsherkat.ssaa.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو کنید. به منظور دریافت شناسه ملی از طریق این سامانه، هم می توانید از سیستم های کامپیوتری و هم گوشی موبایل استفاده کنید. با وجود این، به دلیل حساسیت فرایند، ترجیحا از رایانه یا لپ تاپ استفاده کرده تا در حین عملیات با مشکل مواجه نشوید.
  2. ۲به هر حال بعد از این که آدرس فوق را سرچ کردید، اولین سامانه بالا آمده در لیست نتایج گوگل با عنوان « sherkat.ssaa.ir ـ سازمان ثبت اسناد و املاک کشور» را انتخاب کرده و کلیک نمایید. این سامانه مربوط به ثبت نام شناسه ملی شرکت ها و موسسات حقوقی ا ست.

    سایت سازمان ثبت برای دریافت شناسه ملی

  3. ۳با انتخاب گزینه قبل، وارد صفحه اصلی این سامانه شده و منویی را در قسمت بالای آن مشاهده می کنید. در این قسمت چندین گزینه مختلف وجود دارد که هر کدام یک سری خدمات را به شما ارائه می دهند. برای گرفتن شناسه ملی، باید از طریق همان گزینه اول یعنی «تاسیس شخصیت حقوقی» اقدام کنید. تیک مربوط به عبارت «پذیرش درخواست تأسیس شخصیت حقوقی» را قرار دهید تا کادر مربوط به انتخاب نوع شخصیت حقوقی برای تان نمایش داده شود. جهت دریافت شناسه ملی شرکت و اشخاص حقوقی ، در اولین گام باید نوع شخصیت را تعیین کنید. پس نوع شخصیت شرکت خود را در میان گزینه های موجود انتخاب نموده و بر روی گزینه «ادامه» کلیک کنید.

    تاسیس شخصیت حقوقی برای ثبت نام شناسه ملی

  4. ۴در این قسمت برای نمونه، نوع شخصیت را «شرکت با مسئولیت محدود» انتخاب کرده ایم. دقت داشته باشید که با توجه به نوع شخصیتی که انتخاب می کنید، مراحل بعدی جهت دریافت شناسه ملی می توانند متفاوت باشند. در این بخش، اولین مرحله مربوط به اطلاعات عمومی شرکت است. به این ترتیب که باید اطلاعاتی نظیر استان و شهرستان محل فعالیت شرکت ثبتی، مدت فعالیت شرکت، شروع سال مالی، وضعیت شعبه، خوشه و گروه، شماره تلفن و کد پستی را وارد کنید؛ پس از این که همه موارد را تکمیل کردید، کد امنیتی موجود در پایین صفحه را هم تایید نموده و گزینه «گام بعدی» را بزنید.

    تعیین نوع شرکت برای دریافت شناسه ملی

  5. ۵مرحله بعدی درخواست تاسیس شخص حقوقی و ثبت نام شناسه ملی مربوط به اطلاعات متقاضی است. در این قسمت هم باید مواردی نظیر تابعیت، کد ملی، نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد و شماره همراه متقاضی وارد شوند؛ هم چنین باید این اطلاعات به همراه سمت برای امضاء کننده دفتر قانونی هم تکمیل شوند. بعد از این که تمامی اطلاعات وارد شد، بر روی گزینه «گام بعدی»‌ کلیک کنید.

    اطلاعات هویتی جهت دریافت شناسه ملی

  6. ۶اکنون نوبت به مشخص نمودن نام های درخواستی شرکت می شود. در این قسمت باید اولویت نام را انتخاب کرده و پس از تعیین نام و ارائه توضیحات، گزینه «ثبت» را بزنید. به همین شکل، تک تک نام های پیشنهادی خود را به ترتیب اولویت وارد کرده و ثبت کنید. در آخر هم از گوشه پایین صفحه گزینه «گام بعدی» را بزنید.

    ثبت اطلاعات دریافت شناسه ملی شرکت و اشخاص حقوقی

  7. ۷مرحله بعدی ثبت و دریافت شناسه ملی شرکت و اشخاص حقوقی مربوط به موضوع فعالیت است. در این بخش هم باید گروه فعالیت و زیر گروه فعالیت را مشخص نموده و شرح فعالیت را هم وارد کنید. بعد از تعیین موضوع فعالیت، بر روی گزینه «گام بعدی» کلیک نموده و وارد مرحله بعد شوید.

    تعیین نوع فعالیت شرکت برای دریافت شناسه ملی شرکت و اشخاص حقوقی

  8. ۸حال باید وضعیت سرمایه شرکت خود را هم مشخص کنید. اطلاعات مورد نیاز در این بخش هم مربوط به نوع سرمایه، سرمایه نقدی به ریال و کل سرمایه به ریال می شوند. پس از این که اطلاعات مربوط به سرمایه هم تایید شد، جهت طی کردن ادامه مراحل ثبت شرکت و دریافت شناسه ملی بر روی گزینه «گام بعدی» کلیک کنید.

    تعیین سرمایه شرکت برای دریافت شناسه ملی

  9. ۹مرحله بعدی که بسیار مهم است، مربوط به وارد کردن اطلاعات اشخاص و مدیران شرکت می باشد. در این قسمت ابتدا باید تعداد اعضای هیئت مدیره، تاریخ و ساعت جلسه هیئت موسسین را مشخص کنید. سپس باید مشخصات اشخاص و سمت در هیئت مدیره هم به صورت کامل وارد شوند. در آخر هم شرح دارندگان امضاء را وارد کنید و گزینه «گام بعدی»‌ را بزنید.
  10. ۱۰به همین شکل، باید سایر مراحل موجود برای تاسیس شخصیت حقوقی و ثبت نام شناسه ملی اعم از وضعیت شعب، روزنامه کثیر الانتشار، اساس نامه و غیره را تکمیل نمایید. بعد از این که تمامی مراحل را به صورت صحیح انجام دهید، یک رسید با عنوان «رسید پذیرش تاسیس اینترنتی» برای تان نمایش داده می شود. اکنون باید این رسید را به همراه فرم تکمیل شده درخواست شناسه ملی، با استفاده از پست سفارشی به مرجع ثبت شرکت ها ارسال کنید. آدرس دقیق مرجع ثبت شرکت ها به همراه مهلت زمانی ارسال اطلاعات که معمولا سه روز تقویمی است، در همین رسیدی که پس از ثبت درخواست دریافت شناسه ملی شرکت و اشخاص حقوقی ارائه می شود، برای تان ذکر شده اند.

با طی کردن مراحل بالا، درخواست شما برای ایجاد شخصیت حقوقی و اخذ شناسه با موفقیت ارائه می شود. به این ترتیب، کارشناسان مربوطه وضعیت شما را بررسی کرده و در صورتی که مورد تایید قرار گیرد، شناسه ملی برای شرکت یا موسسه تان صادر خواهد شد. به این ترتیب، این شناسه هم به همراه سایر اطلاعات، در مرحله بعد یعنی آگهی در روزنامه کثیرالانتشار منتشر خواهد شد. در ادامه، توضیحات لازم را در رابطه با فرم دریافت شناسه ملی هم ارائه خواهیم داد. 


بیشتر بخوانید: جدول ضرایب مالیاتی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

ثبت نام شناسه ملی شرکت

در بخش قبل روند ثبت شرکت و ایجاد شخصیت حقوقی جدید از طریق سایت مربوطه را به صورت کامل توضیح دادیم. حال شاید برای بعضی متقاضیان هنوز ابهام باشید که این فرایند چه ربطی به گرفتن شناسه ملی دارد؛ هم چنین، روش ثبت نام شناسه ملی به چه صورت است. در این رابطه باید بگوییم، اولا ثبت شرکت برای اخذ شناسه ملی الزامی است؛ یعنی تا زمانی که شرکت یا موسسه حقوقی خود را در سامانه ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری ثبت نکرده باشید، امکان دریافت این شناسه برای تان وجود ندارد؛ پس مراحل فوق به شما کمک می کنند از ابتدا وارد این سامانه شده و درخواست ثبت شرکت خود و ایجاد شخصیت حقوقی جدید را ارائه دهید. به این ترتیب، بعد از ثبت شرکت می توانید در مراحل بعد نسبت به دریافت شناسه ملی شرکت یا اشخاص حقوقی اقدام کنید. کافی است اطلاعات و مدارکی که در آخرین مرحله ثبت و ارائه رسید برای تان نمایش داده می شود را به آدرس مربوطه ارسال نمایید.

بعد از این که فرایند ایجاد شخصیت حقوقی و ثبت شرکت را در سامانه مذکور انجام داده و اطلاعات را هم فرستادید، فقط برای دریافت مدارک و پیش نویش آگهی به صورت حضوری به اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید. با انجام اقدمات لازم در این مرحله، آگهی ثبت شرکت یا موسسه شما در روزنامه های کثیر الانتشار منتشر خواهد شد. دریافت شناسه ملی هم از طریق همین روزنامه خواهد بود. به عبارت دیگر، زمانی که تمامی مراحل ثبت شرکت شما تایید شده و آگهی ثبت آن در روزنامه منتشر می شود، شناسه ملی شرکت هم در کنار سایر اطلاعات و مدارک مرتبط در این روزنامه قرار می گیرد؛ پس برای اولین بار می توانید شناسه ملی خود را در روزنامه ای که آگهی ثبت شرکت تان را منتشر کرده است، مشاهده کنید. به این ترتیب، فرایند ثبت نام شناسه ملی هم تا حد زیادی با فرایند ثبت آنلاین شرکت و موسسه حقوقی مشترک است و تنها در مراحل پایانی باید به صورت حضوری به اداره ثبت مراجعه کنید.


بیشتر بخوانید: استعلام پرونده مالیاتی

دریافت شناسه ملی مسجد

بر اساس آیین نامه «اختصاص شناسه ملی به کلیه اشخاص حقوقی ایرانی» هیئت وزیران در فروردین ماه سال ۱۳۸۸، تمامی اشخاص حقوقی اعم از دستگاه های اجرایی، بخش خصوصی و عمومی موظف به دریافت شناسه ملی شده اند. با اجرایی شدن آیین نامه فوق، دریافت شناسه ملی شرکت و اشخاص حقوقی برای انجام هر گونه معامله و دریافت یا ارائه خدمات، الزامی است. نکته قابل توجه در این رابطه، حضور مساجد در میان اشخاص حقوقی است؛ بنابراین این نهادها که عموما به صورت مردمی مدیریت می شوند هم برای ارتباط با سایر بخش ها، دریافت خدمات و غیره، باید نسبت به دریافت شناسه ملی اقدام نمایند. با توجه به آیین نامه مذکور، هر یک از نهادها برای دریافت شناسه ملی باید به نمایندگان خود مراجعه کنند. از این رو دریافت شناسه ملی برای مساجد در کنار موقوفات و بقاع متبرکه، از طریق سازمان اوقاف و امور خیریه امکان پذیر می باشد؛ پس مساجد باید با مراجعه به این سازمان ها در شهرستان خود، شناسه ملی شان را دریافت کنند.

دریافت شناسه ملی برای مساجد


بیشتر بخوانید: مالیات مهریه

دریافت شناسه ملی افراد حقیقی

شناسه ملی یک کد ۱۱ رقمی است که تنها برای اشخاص حقوقی اعم از شرکت ها، ادارات، موسسات حقوقی و موارد این چنینی دیگر صادر می شود؛ پس امکان استفاده از این شناسه برای افراد حقیقی وجود ندارد. در واقع، آن دسته از اشخاص حقیقی که به صورت فردی اقدام به انجام تجارت یا مبادلات این چنینی می کنند، نیاز به ثبت نام شناسه ملی نداشته و به جای آن باید پروانه کسب یا سایر مجوزهای لازم برای فعالیت شان را دریافت کنند. این افراد تنها زمانی به دریافت این شناسه احتیاج پیدا می کنند که قصد راه اندازی یک شرکت را داشته باشند. توجه داشته باشید که شناسه ملی برای شرکت ها و اشخاص حقوقی، به مثابه کد ملی برای اشخاص حقیقی است؛ چرا که این افراد می توانند با کد ملی ۱۰ رقمی خود فرایند احراز هویت و دریافت خدمات گوناگون را انجام داده و نیازی به دریافت شناسه ملی شرکت و اشخاص حقوقی نخواهند داشت. مگر این که بخواهند شرکت یا موسسه حقوقی راه اندازی نمایند.


بیشتر بخوانید: tax.gov.ir

فرم درخواست شناسه ملی

با توجه به توضیحاتی که تا این جای کار ارائه دادیم، شناخت مناسبی از روش گرفتن شناسه ملی به دست آورده و به سادگی می توانید این کد مهم اقتصادی را دریافت کنید. با این حال، سوال دیگری که در این رابطه وجود دارد، این است که فرم درخواست شناسه ملی چیست و چگونه باید آن را به دست آوریم. در این رابطه باید بگوییم که فرم دریافت شناسه ملی همان فرمی است که جهت ثبت شرکت ها در سامانه مربوطه باید تکمیل کنید. در واقع، مهم ترین اطلاعات جهت این شناسه، در این بخش وارد می شوند. علاوه بر آن، در هنگام مراجعه حضوری به اداره ثبت شرکت ها هم باید فرم هایی که در اختیارتان قرار داده می شوند را تکمیل نمایید تا آگهی ثبت شما در روزنامه های کثیرالانتشار منتشر گردد. به عبارت دیگر، فرم مخصوص و ویژه ای برای ثبت نام شناسه ملی وجود نداشته و تمام فرم های لازم برای ثبت شرکت و انتشار آگهی آن در روزنامه برای این فرایند هم اهمیت دارند.


بیشتر بخوانید: سامانه مودیان

دریافت شناسه ملی از کد اقتصادی

در گذشته شناسه ملی شرکت ها با کد اقتصادی آن ها تفاوت داشت. شناسه ملی یک کد ۱۱ رقمی بود که توسط اداره ثبت شرکت ها صادر می شد. کد اقتصادی هم یک شماره ۱۲ رقمی بود که از سوی سازمان امور مالیاتی کشور صادر می گردید. با این حال، طی بخش نامه ای که در تاریخ ۱۳۹۹/۰۷/۲۳ منتشر شد، شناسه ملی شرکت ها و اشخاص حقوقی جایگزین کد اقتصادی آن ها گردید. به عبارت دیگر، اکنون فرایند دریافت شناسه ملی شرکت و اشخاص حقوقی با فرایند دریافت کد اقتصادی مشابه است. یعنی کد اقتصادی همان شناسه ملی شرکت ها بوده و با داشتن یکی، دیگری را هم خواهید دانست. البته توجه داشته باشید که علی رقم یکی شدن کد اقتصادی و شناسه ملی برای شرکت ها، هنوز هم نقش آن ها تفاوت داشته و هر کدام برای موارد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. به هر حال، چیزی که اهمیت دارد، دریافت شناسه ملی به سادگی و با کد اقتصادی به دلیل یکسان بودن آن ها است.

منبع : دریافت شناسه ملی

(0) نظر
X